Šumeće tablete

.

GVOŽĐE + VITAMIN C - Gvožđe omogućava stvaranje crvenih krvnih zrnaca. Kao sastavni deo hemoglobina, omogućava transport kiseonika u krvi do svih ćelija našeg orga nizma, a kao sastavni deo enzima učestvuje u razmeni materija. 20 šumećih tableta. Doziranje: 1 tableta dnevno.


..

KALCIJUM Kalcijum je neophodan za jačinui čvrstinu kostiju i zuba. Veće količine potrebne su kod dece, trudnica i dojilja, žena u menopauzi i kod starijih osoba. 20 šumećih tableta. Doziranje: 1 tableta dnevno.


...

MULTIVITAMINI ZA DECU - U koncentracijama koje zadovoljavaju potrebe dečijeg organizma, naručito pri rastu i razvoju, kod školskih i sportskih aktivnosti; umanjuju zamor i smetnje u koncentraciji. 20 šumećih tableta. Doziranje: 1/2 tablete dnevno za decu uzrasta 4-10 godina i 1 tableta dnevno za decu stariju od 10 godina.


....

CINK + VITAMIN C+ VITAMIN E - Cink je važan oligo-element neophodan za poboljšanje vital nosti, dugovečnost potencije, jačanje odbram benih snaga vašeg organizma i očuvanje prostate. Utiče na stvaranje spermatozoida, pa se koristi kao pomoć u tretmanu impoten cije i steriliteta. Pomaže u bržem zarastanju rana, za otklanjanje belih pega na noktima i kod problema sa aknama. 20 šumećih tableta. Doziranje: 1 tableta dnevno.


.....

VITAMIN C - Neophodan za jačanje imuniteta, posebno u stresnim situacijama i kod povećanih napora organizma. Posebno se preporučuje primena ovog preparata sportistima, trudnicama, dojiljama, starijim osobama i pušačima. 20 šumećih tableta. Doziranje: 1 tableta dnevno.


......

MULTIVITAMINI + MINERALI - Svi neophodni vitamini i
minerali sadržani su u ovom proizvodu. Jedna tableta dnevno zadovoljava potrebe organizma za vitaminima i mineralima te se tako osigurava fizička i mentalna kondicija. 20 šumećih tableta. Doziranje: 1 tableta dnevno.


.......

KALCIJUM + VITAMIN D 3 – Kalcijum je neophodan za jačinu i čvrstinu kostiju i zuba, ritmički rad srca, mišićnu kontrakciju, prenošenje nervnih signala, za izlučivanje hormona i enzima, kao i za zgrušavanje krvi. Stalan nivo kalcijuma u krvi je neophodan da bi procesi u organizmu nesmetano funkcionisali, a da bi kalcijum mogao da se apsorbuje dodat je i vitamin D 3. 20 šumećih tableta. Doziranje: 2 tablete dnevno.


........

MAGNEZIJUM - Idealna kombinacija za normalno funkcionisanje srca i čitavog kardiovaskularnog sistema, kao i mišićnog i nervnog sistema. Magnezijum je poznat kao anti-stres mineral, pa je efikasna pomoć kod pojačanog napora i stresa. 20 šumećih tableta. Doziranje: 1 tableta dnevno.


.........

MULTIVITAMINI - Idealna kombinacija na jpotrebnijih vitamina koja u potpunosti zadovoljava dnevne potrebe vašeg orga nizma kod povećanih fizičkih i mentalnih napora. 20 šumećih tableta. Doziranje: 1 tableta dnevno.


..........

ACTIV FOR WORK - Vitamini za prezaposlene u periodu povećanog fizičkog i psihičkog napora. Sadrže vitamine C, E i B-kompleksa i mineral magnezijum neophodne za normalno funkcionisanje celog organizma, posebno nervnog sistema. 20 šumećih tableta. Doziranje:1 tableta dnevno.


Novosti

Apihemorin supozitorije
BioHerbica Apihemorin supozitorije su potpuno prirodan proizvod na bazi biljnih sastoja...
OPI kolekcija - Francuska
Francuski jezik za to ima reč - šik. Kombinacija stila, elegancije i poverenja, nalazi ...
Dzordz W Sefer osnivac OPI-ja
U gostima nam je bio Dzordz W. Sefer, osnivac OPI-ja, da jos jednom definise profesiona...
Nov proizvod! Konjski balsam - Kentaur
Preporucuje se kod reumatskih tegoba, bolova u kolenima, krstima, kukovima i skočnim zg...
Otvoren je OPI Centar lepote
U Tržnom centru „Vero“ otvoren je kozmetičko-frizerski studio u kojem mozete užvati i n...
 
 


 

 

Primax