Nega Ruku

Biobody Paris kozmetiku karakteriše visok sadržaj biljnih sastojaka, a nizak sadržaj konzervanasa, što je čini pogodnom za svaki tip kože, a naročito osetljive.

Proizvodi za negu ruku:

KANTARION KREM

Količina: 75ml

Regenerativna krema za ruke sa kantarionovim uljem, glicerinom, silikonskim uljem i vitaminom E.

Kantarionovo ulje deluje antiinflamatorno na oštećenu i upaljenu kožu, a ima i snažno antibakterijsko i antivirusno dejstvo.

Karotenoidi iz kantarionovog ulja pomažu zarastanje rana, posekotina i opekotina na koži, a flavonoidi  štite od slobodnih radikala.Ulje kantariona deluje i kao UV filter. Glicerin vezuje vodu za sebe i hidratiše kožu ruku.

Koristi se za negu izuzetno suve, oštećene i ispucale kože. Stvara zaštitni film koji štiti od štetnih uticaja.Lako se razmazuje i ne ostavlja mastan trag.

Kupite

JAKI NOKTI

Količina: 75ml

Bogata, hranljiva krema koja povećava elastičnost,otpornost i čvrstinu noktiju.

Sadrži hidrolizovani kolagen,vitamin E, D-pantenol, AD ulje.

Kolagen, kao protein, vezuje vodu i na taj način pruža elastičnost nokatnoj ploči. Hrani nokte,sprečava njihovo listanje i ubrzava rast. Regeneriše i omekšava upaljene zanoktice.Može se koristiti i za negu kože ruku.

Nanosi se dva puta dnevno na predeo nokatne ploče i lagano umasira.

Kupite

ULJANI ACETON

Količina: 120ml

Sredstvo koje odstranjuje lak sa noktiju brzo i efikasno, a da pritom ne isušuje nokatnu ploču. Kao aktivni sastojak sadrži ulje pšeničnih klica koje je bogato vitaminom E tako da sprečava iritaciju zanoktica kao i listanje i krzanje  noktiju.

Kupite
KONTAKT
Direkcija i Magacin
Adresa: Vodovodska 158a
Telefon: +381 11 30 51 300
Fax: +381 11 30 51 333
E-mail: office@primax.rs
PRIMAX D.O.O.
© Copyright - Primax - Sva prava zadržana