Nega Tela

Biobody Paris kozmetiku karakteriše visok sadržaj biljnih sastojaka, a nizak sadržaj konzervanasa, što je čini pogodnom za svaki tip kože, a naročito osetljive.

Nega tela proizvodi:

NEVEN KREMA ZA LICE I TELO

Količina: 100ml

Hidrantna, bogata krema za lice i telo sa ekstraktom nevena, kamilice, AD uljem i vitaminom E.

Ulje nevena ubrzava epitelizaciju tkiva, umiruje kožu, vezuje veliku količinu vode za sebe i na taj način vrši hidrataciju kože.Takođe, ulje nevena deluje antiseptički,antibakterijski i antiinflamatorno. Ekstrakt kamilice deluje antiinflamatorno,smiruje upalne procese na koži, crvenilo i svrab.AD ulje prodire u dublje slojeve kože i štiti je od gubitka vlage.

Može se koristiti za negu svih tipova kože, posebno za suvu, ispucalu, osetljivu kožu,  kao i kožu sklonu ekcemima i psorijazi. Smiruje iritiranu kožu nakon depilacije, a preporučuje se i trudnicama  u prevenciji strija.

Kupite

NOURISHING BODY MILK

Količina: 150ml

Hranljivo mleko,prijatnog mirisa, na bazi prirodnih sastojaka –  Shea Butter, Cocoa Butter, bademovo ulje i vitamin E. Dubinski hidrira i hrani kožu, istovremeno ostavljajući zaštitni film na njenoj površini. Omogućava intenzivnu, višečasovnu hidrataciju.

Regeneriše kožu i otklanja eventualno crvenilo i iritacije, usled izlaganja sunčevim zracima. Daje zadovoljstvo meke, sveže i mirisne kože.

Može se koristiti za negu svih tipova kože tela.

Kupite

ANTICELULIT GEL

Količina: 500ml

Gel za tretiranje kože tela zahvaćene celulitom. Sadrži tinkturu bršljana i kofein.

Zahvaljujući zajedničkom dejstvu kofeina i bršljana anticelulit gel stimuliše cirkulaciju u  delovima tela koji su zahvaćeni celulitom,podstiče njegovu razgradnju ,aktivira limfnu drenažu i omogućava brzu eliminaciju razgrađenih masti i toksina iz organizma.

Redovnom upotrebom ovog preparata postiže se smanjenje obima bedara, kukova i stomaka. Brzo se upija, i ne ostavlja lepljiv trag.Pored toga što podstiče razgradnju celulita , on učvršćuje,hidrira i poboljšava teksturu
kože.

Nanosi se dva puta dnevno na očišćenu kožu,uz laganu masažu kružnim pokretima prema srcu. U toku tretmana preporučuje se uzimanje dosta tečnosti (vode, nezaslađeni čajevi) što značajno poboljšava efekat tretmana.

Kupite

REGENERATIVNI KREM ZA PETE

Količina: 100ml

Sadrži 12% uree, ulje cimeta, alantoin  i vitaminE.

Urea – regeneriše ispucalu i oštećenu kožu peta. Odstanjuje orožali sloj i obnavlja zaštitni omotač kože stopala. Povećava hidrataciju i elastičnost kože.

Ulje cimeta- podstiče cirkulaciju kože i umiruje eventualno prisutne bolove kod umorne kože peta, deluje protiv bakterija I gljivica.
Alantoin – deluje kao blag keratolitik. Dokazano je da stimuliše epitelizaciju i potpomaže stvaranje mladog tkiva.

Vitamin E i bademovo ulje – dodatno neguju i hrane kožu stopala i   upotpunjuju efekat ostalih sastojaka.

Upotreba: Nanosi se ujutru i uveče. Koža je brzo upija.

Kupite

VOSAK ZA DEPILACIJU

Količina: 100ml

Sadrži kolofonijum i pčelinji vosak. Zahvaljujući kolofonijumu mogu ga koristiti i osobe sa osetljivom kožom.

Upotrebljava se:
za depilaciju dlaka sa svih delova tela. Jednostavan je za upotrebu. Kožu čini elastičnom, mekom, glatkom i redovnom upotrebom dolazi do usporavanja  rasta dlaka.

Kupite
KONTAKT
Direkcija i Magacin
Adresa: Vodovodska 158a
Telefon: +381 11 30 51 300
Fax: +381 11 30 51 333
E-mail: office@primax.rs
PRIMAX D.O.O.
© Copyright - Primax - Sva prava zadržana