Primax proizvodnja

Bioherbica lekovita svojstva biljaka večna su inspiracija za istraživanje i kombinovanje tih dragocenih darova prirode.

Proizvodi:

KENTAUR – KONJSKI BALZAM

Konjski balzam –„KENTAUR“ je potpuno prirodan biljni preparat koji sadrži ekstrakt hamamelisa, mentol, kamfor i etarsko ulje ruzmarina.

Preporučuje se kod reumatskih tegoba, bolova u kolenima, krstima, kukovima i skočnim zglobovima.

Idealan je za bolne, umorne, otečene noge kao i za probleme uzrokovane proširenim venama i slabom cirkulacijom.Pomaže kod sportskih povreda, uganuća, istegnuća ligamenata, preopterećenih mišića i zglobova.

Može se koristiti pre i nakon sportskih aktivnosti.

Pogodan je i za masažu celog tela, jer hladi i opušta napete mišiće.

Smanjuje mogućnost nastanka grčeva i bolova u mišićima.

Kupite

GANODERMA

GANODERMA – IMUNO STIMULANS ČAJ

Namena:

* Poboljšava imunološko stanje organizma oslabljenog zbog virusnih i bakterijskih infekcija i alergijskih reakcija.
* Pojačava odbrambenu sposobnost organizma, ima antiinflamatorno dejstvo i usporava rast malignih ćelija.
* Smanjuje psihičku napetost i razdražljivost i deluje relaksirajuće.
* Pomaže u otklanjanju poremećaja spavanja.
* Štiti jetru i bubrege.
* Reguliše nivo holesterola i viskozitet krvi.
* Pozitivno utiče na kvalitet krvnih sudova i memoriju.
* Smanjuje mučninu, malaksalost i povraćanje posle hemo i radio terapije.

Način pripreme:

Jedna doza čaja priprema se tako što se jedna supena kašika čaja prelije šoljom (200ml) hladne vode, zagreje do ključanja i ostavi da ključa 10 minuta. Pripremljeni napitak se može piti topao ili rashlađen.

Kupite

PANTENOL KREM GEL

Količina: 75ml

Namena:

Pruža potpunu zaštitu osetljivoj koži, regeneriše je, čini je mekom, nežnom i vlažnom. Efikasno deluje protiv crvenila, perutanja, hrapavosti, ispucalih usana i starenja kože. Ublažava tegobe nastale usled prekomernog sunčanja. Regeneriše kožu posle brijanja i depilacije. D-Pantenol je najčešći sastojak dermatoloških preparata jer pomaže u zarastanju rana, opekotina, fisura, dermatoza i alergijskih dermatitisa. Krem pantenol ubrzava regeneraciju kože, stimulišući procese koji omogućavaju obnavljanje ćelija epiderma.

Kupite

SODA BIKARBONA

Količina: 100gr, 200gr, 400gr

Soda bikarbona bez aluminijuma je naročito pogodna za oralnu (unutrašnju) upotrebu, izuzetne hemijske čistoće proizvedena po najvišim farmaceutskim standardima. Soda bikarbona je derivat soli i prirodni pufer, odnosno supstanca koja stabilizuje vrednost pH faktora na 8,03. Soda bikarbona odgovorna je za transport kiseonika – širi krvne sudove i lakše otpušta kiseonik u tkiva, tj. povećava pH vrednost – alkalizuje organizam regulišući kiselost.

Soda bikarbona, zahvaljujući svojim hemijskim karakteristikama, koristi se kao višenamensko prirodno i ekološko sredstvokoje deluje efikasno, temeljno i neškodljivo na ljude i okolinu, pokrivajući veoma širok spektar: alkalnost – u kiseloj sredinideluje bazno, čini vodu mekom i boljom za pranje, apsorbuje vlagu i sprečava razvoj buđi, uklanja parazite i grinje, čisti voćei povrće od mikroorganizama, prirodno ekološko sredstvo, za temeljno čišćenje bez hemikalija i jakih mirisa.

Kupite

NEVEN

Količina: 100ml

Namena:

Hidrantna krema za lice i telo sa ekstraktima nevena, kamilice i AD uljem.

Nevenovo ulje čisti kožu i stimuliše cirkulaciju. Pospešuje procese granulacije i epitelizacije tkiva. Ima i antiinflamatorno dejstvo. Hrani kožu. Ulje kamilice umiruje kožu, sprečava zapaljenske procese i iritacije, a ima i snažno antioksidativno dejstvo. Hidrira kožu.

Kupite
KONTAKT
Direkcija i Magacin
Adresa: Vodovodska 158a
Telefon: +381 11 30 51 300
Fax: +381 11 30 51 333
E-mail: office@primax.rs
PRIMAX D.O.O.
© Copyright - Primax - Sva prava zadržana