O.P.I. je već više od dve decenije svetski lider u profesionalnoj industriji nege i lepote ruku i stopala.

O.P.I. predstavlja proizvode koji se izdvajaju na tržistu, prvenstveno svojom najnovijom tehnologojom proizvodnje, kao i najvišim kvalitetom svojih proizvoda. Globalno poznat po svojim lakovima za nokte, O.P.I. takođe razvija tehnologiju proizvodnje preparata namenjenih nezi u Spa varijantama svojih preparata, prateći trendove u oblastima nege i wellnesa. O.P.I u ponudi ima kompletan izbor profesionalnih preparata za Spa manikir i Spa pedikir koji su osmišljeni tako da unaprede klasičan pristup u ovim tretmanima uz poseban vid zadovoljstva i nege, koji ce učiniti da odlazak u salon bude pravi doživljaj.

O.P.I. Spa manikir pruža luksuzni tretman koga čine proizvodi stvoreni za uživanje, počevši od prijatnog i okrepljujućeg pilinga (Skin renewal scrub) sa prirodnim ultra finim kristalima šećera, kao i neodoljivim esencijama limuna, narandže, ananasa, garanijuma i cveta breskve; potom revitalizujuća kupka (Effervescent soak) bogata mineralima i esencijama mandarine i bosiljka; serum (Rejuvenating serum) sastavljen od koktela antioksidanasa, vitamina A, C, E i okrepljujući mirisi lavande, eukaliptusa i kamfora. I na kraju završna zaštitna emulzija (Finishing butter), koja će vam uz raskošnu  profesionalnu masažu, biti poslednji korak u intenzivnoj nezi ruku i noktiju.

O.P.I. Spa pedikir predstavlja posebno zadovoljstvo u tretmanu stopala,… vrši detoksikaciju, omekšavanje stopala i izbeljivanje nokatne ploče, pomoću magnezijuma, mineralnih soli, prirodnih antiseptika iz ulja karanfilića, zatim ekstrakta grejpa, zelenog čaja, lavande, ruzmarina i mentola. Čine ga kupka za omekšavanje stopala, piling sa voćnim kiselinama i kristalima šećera, maska sa avokadom, emulzija za relax masažu sa biljnim ekstraktima i drugi preparati koji okrepljuju umorna stopala i pružaju im izgled i osećaj lakoće i odmora.

Za dugotrajnu hidrataciju i osećaj svežine na rukama i telu, osmišljena je AVOJUICE kolekcija koju čini linija proizvoda sa predivnim voćnim i cvetnim aromama, pružajući poseban doživljaj.Za mekanu i glatku kožu ruku i za lepši izgled vaših noktiju idealni su AVOPLEX proizvodi, koji čine hranljive mešavine (patentiran avocado lipid complex) koje biološki izgrađuju sloj kože, od ulja za zanoktice, dostupnih različitim oblicima, do losiona i intenzivnih krema za suvu i osetljivu kožu ruku i noktiju.

KONTAKT
Direkcija i Magacin
Adresa: Vodovodska 158a
Telefon: +381 11 30 51 300
Fax: +381 11 30 51 333
E-mail: office@primax.rs
PRIMAX D.O.O.
© Copyright - Primax - Sva prava zadržana