Misija
Naša misija je stvaranje snažne i stabilne kompanije za proizvodnju medicinske kozmetike i preparata opšte namene.

Aktivno učestvovanje u snabdevanju domaćeg i inostranog tržišta lekovima, medicinskim proizvodima, dijetetskim suplementima i kozmetičkim proizvodima.

Naš imperativ je razumeti sadašnje i buduće potrebe kupaca i partnera, ispuniti njihove zahteve i težiti premašivanju njihovih očekivanja.

Mi poštujemo i negujemo istraživački duh, istrajnost, profesionalnost, poverenje i timski rad.
Vizija
Naša vizija je da se razvijamo kao kompanija sa stabilnom pozicijom na tržištu obezbeđujući vrhunski kvalitet robe i usluga i širok asortiman kako kroz ekskluzivna zastupstva stranih kompanija tako i kroz saradnju sa domaćim partnerima i distributerima.

Kontinuiranim unapređenjem proizvodnog pogona i proizvodnih procesa, kao i usavršavanjem receptura primenjujući rezultate najnovijih tehnoloških i medicinskih istraživanja, bićemo regionalni lider u proizvodnji medicinske kozmetike i preparata opšte namene.

PRIMAX je osnovan 1993. godine u Beogradu. U startu, osnovna delatnost preduzeća bila je veleprodaja lekova, medicinskih sredstava, kozmetike i dijetetskih sredstava. Vremenom, posle dugog niza godina uspešnog poslovanja, PRIMAX d.o.o. doživljava ekspanziju, prerastajući u veliko preduzeće sa više različitih sektora i oko 100 zaposlenih.

Osim poznatih, savremeno opremljenih i dobro snadbevenih apoteka u Beogradu, PRIMAX je ponosan zastupnik nekoliko najpoznatijih svetskih brendova, a ima i sopstvenu proizvodnju medicinske kozmetike – Biobody Paris i herbalnih proizvoda – Bioherbica, kao i moderne kozmetičke salone. Naš tim sastoji se od visoko kvalifikovanih farmaceuta, farmaceutskih tehničara, tehnologa, lekara, stomatologa, nutricionista, esteticara-kozmeticara, frizera, menadžera, pravnika, ekonomista… Naši klijenti, saradnici, veleprodajni domaći i i ino-partneri u nama vide kompetentnog, pouzdanog i tržišno konkurentnog partnera u oblasti farmacije, medicinskih sredstava, kozmetike i biljnih preparata.

* Maloprodajni tim PRIMAX-a čine farmaceuti i farmaceutski tehničari Prima apoteka, koji 24h dnevno brinu o zdravlju i lepoti Beograđana! Od 17 Prima apoteka na atraktivnim lokacijama u Beograda i Pančevu, 11 apoteka rade 24h dnevno, pružajući u svako doba dana i noći udobnost, sigurnost i brzu uslugu pacijentima u raznim delovima grada.

* Veleprodajni tim PRIMAX-a vec godinama uspešno vrši distribuciju poznatih svetskih brendova kao sto su Sunlife, Uriscan, OPI, Smith & Nephew, Aloxxi. Naš magacin, koji je opremljen po najsavremenijim standardima i poseduje sertifikat ISO 9001-2000, vrši kvalitetno skladištenje i brzu isporuku farmaceutskih i drugih proizvoda do svih kupaca na čitavoj teritoriji Srbije. Dugi niz godina uspešno saradjujemo sa biohemijskim laboratorijama najpoznatijih zdravstvenih centara širom Srbije, snadbevajući ih najkvalitetnijim reagens trakama za hemijsku analizu urina. Od 2007.godine, od kada PRIMAX postaje distributer engleske kompanije Smith&Nephew, stručni tim veledrogerije dobija još jedan imperativ u radu sa zdravstvenim centrima – razvija aktivnu saradnju sa hirurzima i drugim lekarima i medicinskim osobljem u cilju konstantnog unapređenja kvaliteta života pacijenata sa hroničnim i akutnim ranama.

* PRIMAX proizvodni tim u savremeno opremljenim laboratorijama, nakon opsežnih istraživanja, razvio je najsavremenije recepture za proizvodnju medicinske kozmetike, herbalnih vagitorija i supozitorija, melema i gelova. Takođe, tim za razvoj intenzivno radi i na novim projektima proizvodnje dijetetskih sredstava – kapsula i sirupa za decu i odrasle.

* Kako zdravlje ne moze bez lepote, ponosni smo našim novootvorenim Aloxxi i OPI salonima lepote, u kojima vas uvek mogu obradovati najnovije ideje naših talentovanih frizera i kozmetičara!

Opstajemo i rastemo jer poštujemo i negujemo istraživački duh, istrajnost, nove ideje i timski rad.

KONTAKT
Direkcija i Magacin
Adresa: Vodovodska 158a
Telefon: +381 11 30 51 300
Fax: +381 11 30 51 333
E-mail: office@primax.rs
PRIMAX D.O.O.
© Copyright - Primax - Sva prava zadržana