Distribucija

Primax veledrogeriju prepoznaju kao ozbiljnog partnera koji može da pruži kvalitetno I kontinuirano snadbevanje tržišta svojim asortimanom. Mnogi domaći I strani proizvođači lekova, dijetetskih suplemenata, medicinskih sredstava, kozmetičkih proizvoda i druge robe široke potrošnje su nam ukazali svoje puno poverenje prepoznajući našu veledrogeriju kao pouzdanog partnera za dugi niz godina. Mi insistiramo na kvalitetu, gradimo partnerske odnose i nudimo rešenja koja obezbeđuju rezultate.

Proizvodnja

Primax poseduje sopstvenu proizvodnju vrhunskog kvaliteta:
- Biobody Paris – Medicinska kozmetika
- Bioherbica – Herbalni program vagitorija I supozitorija
- Pantenol kolekcija – Kozmetika za negu lica, tela I ruku
- Soda bikarbona - bez aluminijuma farmaceutske čistoće
- Ganoderma – imuno stimulans čaj
- Kentaur Gel - konjski balzam

Brendovi

Veleprodajni tim PRIMAX-a vec godinama uspešno vrši distribuciju poznatih svetskih brendova kao sto su Sunlife, Uriscan, OPI, Smith & Nephew, Aloxxi. Naš magacin, koji je opremljen po najsavremenijim standardima i poseduje sertifikat ISO 9001-2000, vrši kvalitetno skladištenje i brzu isporuku farmaceutskih i drugih proizvoda do svih kupaca na čitavoj teritoriji Srbije.

Magacin

Primax d.o.o. ima jedan centralni magacin koji se nalazi u Beogradu I iz njega vrši disrtibuciju (dostavnim vozilima svih kategorija i brzom poštom na teritoriji van Beograda).

KONTAKT
Direkcija i Magacin
Adresa: Vodovodska 158a
Telefon: +381 11 30 51 300
Fax: +381 11 30 51 333
E-mail: office@primax.rs
PRIMAX D.O.O.
© Copyright - Primax - Sva prava zadržana